Berra01 2lokummannesiii 60 tane okudum. en sevdiklerim ince memed serisi martin eden oblomov monte kristo kontu daha çok vardı beğendiğim ama hatırladıklarım bunlar
2lokummannesiii Berra01 İnce Memed henüz okumadım😓 Oblomov ve Martin Eden inşallah bu sene okurum elimde bekliyorlar 😂 Monte Cristo Kontu almadım ama çok öven var.
Kumsal06limonluKek 2lokummannesiii Kral kaybederse Madalyon Yaprak dökümü Piraye Şimdi ise Alişan kapaklıkaya içindeki uyuyan güzeli uyandır diye bi kitap okuyorum çok Güzel tavsiye ederim❤️ siz de bana kitap önerir misiniz?❤️
2lokummannesiii Kumsal06limonluKek Duymuştum sanki o kitabı bakacağım bir ara teşekkürler😂 Ben de size Yekta Kopan’ın Aile Çay Bahçesi ve Bana Kuşlar Söyledi hikaye kitaplarını önereyim. Şermin Yaşardan okumadıysanız onun hikayeleri de çok güzel😂
ayseadem 2lokummannesiii kitap okumaya bayılıyorum ama bu yıl 5 kitap okumuşum bekarken kızım doğmadan önce ve doğduğu ilk yıl çok rahat okuyordum ama artık 2 yaşında gündüz uykusu 1 e düştü anca o uyuyunca okuyabiliyorum max 40 dk 😑 uyanıkken imkansız zaten 😅🙈
2lokummannesiii ayseadem Ben de öğle uykusunda okuyorum oğlumun çok nadir gece uyuduğunda veya uyanıkken okurum benimki de 28 ay 13 günlük😂
Mora 2lokummannesiii 28 tane de ben okumuşum, en beğendiğim bu sene Cengiz Aytmatov’un dişi kurdun rüyaları oldu 🌞
Berra01 2lokummannesiii hepsi çok güzel kitaplar monte cristo çok kalın iki cilt 1000 sayfa civarıydı ama sürükleyici 15 günde bitirmiştim bebeğimde küçüktü
2lokummannesiii Pisi Ya kıyamam melek olmuş kuzu daha doğmadan😭 Umarım toparlanıp okursun. Ben de yazın iki ay hiç okumadım okusaydım 100 ü geçecekti 😂
2lokummannesiii Eylulllllll Çok güzel. Ben tarih kitaplarını hiç sevmem. Sözelden mezun olup tarih sevmeyen bir benim sanırım. Ama edebiyata aşığı. E zaten mesleğimde o😂
betulerkan Ne güzel post💜 ben haziranda doğum yaptım öncesi çok verimliydi tabii, doğumdan sonra çok azaldı ama her ay yine de 2 3 okumaya çalışıyorum. Eskiden ayda 7 8 kitap okurdum. Bu sene hedefim 70 kitaptı ama 60 ile kapatacağım🌸
2lokummannesiii betulerkan O da güzel. Hiç olmamasından çok daha iyi. 60ta az değil hani. Ben de ayda 10-12 kitap okuyordum bu ara yine duraklama dönemine girdim😂
2lokummannesiii Auroraa Bazılarına yazdım canım benim sayfama girip yorumlarıma bakar mısın canım sana zahmet olmazsa.
2lokummannesiii AgentMom Aynen oğluma okuduklarımı saymıyorum. Günde 10 kitap okuyorumdur😂 aya bölsek 300 yapıyor herhalde😂
2lokummannesiii Ates_mami Canım saçını bile yeri gelir zor tararsın 3 çocuk ev eş derken çok normal. Ama en boş olduğunda az da olsa okumaya çalış o an bile dinlenirsin🤗