Gunesim48 Zeynpozdmr61 benim ilk doğum yaptığında oldu , gümüş kapak geçirdi ve haylaa sürekli kullanıyorum , bir de ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürdüm , lansinoh krem bende işe yaramadı
Meriyyy Bana da balmumu iyi geldi önceden avondan almıştım emzirmeden çok güzel bir şekilde temizleyin ama
Yelizdemir Zeynpozdmr61 benimki de berbat olmuştu cok krem kullandım geçmedi lansinoh krem iyi gelmişti emzirince koltuk altıma sancılar atıyordu resmen
E-ANNE Zeynpozdmr61 çok geçmiş olsun bende çok çektim en son doktorum hücre yenileyici vitamin ampül tarzı bişey verdi bir türlü ismini hatırlayamadım ya bulursam yine yazarım inşallah ama böyle kahve turuncu arası hap gibi içi yağ dolu kapsüllerdi bitanesi patlatıp ucuna sürüyordum yıkamama gerek yoktu vitamindi diye hemen rahatlamıştım ki ben neler beler kullandım aklınız durur 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
eylusko_ Zeynpozdmr61 Ne denediysem işe yaramıyor buradaki tavsiyeleri denedim Ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyor beni birazcık da olsa rahatlatan şey sütü sağarak vermiştim ama benim Artım bebek biberonu emdikten sonra memeden vazgeçmedi hem biberon hem meme şeklinde devam edebildik Sizinkisi belki meme reddi yapabilir o konuda bir şey diyemeyeceğim