Hasretcanik Merhabalar kızlar 4 ay 15 günlük bebeğim yüzüstü falan dönmüyor sadece sağa sola dönüyor ama yüzüstü dönmüyor çevremdekilerde dönmesi lazım bir sıkıntı falan vardır diyor sizin bebişler ne zaman tam anlamıyla donmmeye basladi
NilMomm Hasretcanik merhaba. Benim kızım 6 aylık anca yüz üstü canı isterse dönüyor. Bi problem de yok. Etraf boş konuşuyor bana sinir basıyor 😂 sende hiç takılma canım 🌸
glcncbn Hasretcanik 6 aylık oldu sırt üstü sağa sola dönüyor. Yüz üstü daha dönemiyor. Takılacak bişey yok zamanla öğrenecek.
Elif_sekerr Hasretcanik benım bebeğim 4 ay 20 günlük seninki yine sağa sola dönüyormuş benımki onu bile yapamıyor .etrafı dinleme he bebek farklıdır
defnemilam Hasretcanik 8 aylikken tam manasiyla döndü. hatta 9 aylik .cevrendekiler biraz abartmis. yuzustu durmayi seven cocuklar daha erken donuyor bence bizimki hic yerde vakit gecirmezdi yuzustu aglardi o yzuden gec ogrendi.
Findikzadem Hasretcanik Benim oğlum 4 ay 16 günlük 10 gündür falan dönüyor birden dönmeye başladı arkadaşımın bebeği 6.5 buçuk aylıkken döndü her bebek aynı değil bir sıkıntı yoktur millete bakma yoksa kendi çocukları için 6 aylıkken koşuyordu 7 aylıkken konuşuyordu derler😊😃
Nurdanzdmr Hasretcanik her bebek farklıdır kızım 5 aylıkken yüz üstü döndü suan 6 bucuk aylık döne döne gidiyor heryere ama ayaklarının üstüne basmıyor mesela hemen kırıyor
turkan-5 Hasretcanik 5 aylik benimde bebegim dönmüyor sadece koltugu açtığımda eğimli geliyor oyle dönüyor yerde donmuyor daha vakti vardır belki 🙂
Yoruldum Hasretcanik Çevrenizdekiler boş konuşuyor sizin canınızı sıkıyorlar , 4 aylık bebek nasıl hadi hop diye dönsün yüzüstü . Önce sağa sola dönecek zamanı gelince de diğer türlü dönecektir. Şöyle insanlaşın ağzının payını verin lütfen ağzı olan konuşuyor .