Beyza13345 Kızlar 😣8. Gundeyiz uç gündür doymuyor sarılık oldu olduğundan beri mamayi da emmeyi de çoğalttık şimdi her uyandığında yanı bir saatte yarim saatte emmek mama yemek istiyor daha sonradan da kusuyir korkuyorum napcagimi sasırdım
Deletedmom115 Beyza13345 Aç olduğundan emin misin? Çünkü genelde yenidoğanlar bildiği tek şey emmek olduğu için aranırlar yani elini veya yanağını versen yine emmek isteyecektir. Çişini kakasını güzel yapıyor mu? Emdikten sonra hali keyfi iyi mi?
Janss Beyza13345 Mamadan sonra en az 2,5-3 saat ara verin . Mama hemen sindirilemediği için kusuyodur .
SalihaC Beyza13345 fazla emdiğini kusuyordur sütü direk çıkartıyorsa fazla geliyodur. eğer lor peyniri gbi kısıyorsa sütü sindirip çıkartıyordur çok takılma kusmasına bence
Deletedmom115 Beyza13345 Demek ki doyuyor emme isteği de daha küçük olduğu için. Midesini gereksiz doldurma 2 maksimum 3 saat arayla beslesen yeter.
Janss Beyza13345 Daha çok küçük annesi doyma hissiyatı yok ne kadar verirseniz o kadar yer . Miktarını ve zamanlamasını sizin ayarlamanız lazım 😌
Beyza13345 Janss 2 saat aralıklarla vermeye çalışıyorum acıkıyor diye vermek istiyorum bende basen 1.5 saati de bulabiliyor