defnecicegim 16 haftalığız , gece uykularının düzeni bozuldu sürekli uyanıyor , gündüz uykuya zor dalıyor ve az uyuyup uyanıyor . Çok yorucu bir süreç 😟 sizler bu süreçte neler yaşadınız , ne zaman geçiyor , uykular düzelecek mi ve uyku süresi artacak mı 😟😟
yazinannesi21 Ne zaman geçeceğini ben de merakla bekliyorum.. Ay aşısından sonra zaten huysuz olan bebeğim çok daha huysuz olmaya başladı. 3,5. ayından beri atakta. Ne uykuları düzenli ne emmesi ne gündüz durması Bi kere asla ama asla oturmak istemiyor. İlla kucakta olacak gezecek. Oyun oynatmaya çalışıyoruz memnun olmuyor ağlıyor. Dışarı çıkarıyoruz belki hava almak iyi gelir diye arabasında durmak istemiyor, kucağa alınca sıkılıp kendini atmaya çalışıyor. Geceleri 3-4 kez uyanırdı artık sayamıyorum. Emerek uyuyor 1 saat emzirip yatırıyorum sırtı yatağa değer değmez başlıyor ağlamaya. Gece uyandığında emmeden uykuya asla dönmüyor. Gündüz çok huzursuz zaten mutlu etmek imkansız gibi. Ne bir yere gidebiliyorum ne biri bana gelebiliyor. Bunalımın eşiğindeyim 1 aydır. Harika haftalar uygulamasına göre 2 gün kaldı bitmesine ama hiç umudum yok. benim korkum çocuğumun huyu böyle değildir inşallah 😥😥