Irmakprensesinannesi Merhaba güzel anneler benim 4 ay 22 günlük son bir haftadır meme reddi yiyorum istediğinde emiyor istemediğinden kziiyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor premeture doğduğumuz için meme ve mama gidyrz kilo alması için doktorumuxda maamayi kesmiyor 1 yaşına kadr mama almak zrnda dedi 1865 gr doğduk şuan 6 kg yuz napicam bilmiyrm akill verin tecrübeli anneler ilk anneciğim napicagimi bilmiyorum
Alyaprenses Irmakprensesinannesi benim bebeğimde meme ağzındayken ağlamaya başlıyor aynı şeyleri yapıyor kucağı alıp pışpışlayıp hafif sallıyorum öyle sakinleşir içmeye başlıyor sonra da devam ediyor belki işine yarar
Tastan Benim bebeğimde 3 aylıkken başlamıştı gezdiğim yerde pışpışlayarak tutturuyordum bu böyle 8 aylık olana kadar aralıklı gitti sonra bıraktı mamaya devam ediyorum napalım…
Irmakprensesinannesi Tastan 8 aylık olana kdr emsin ama şuan bırakırsa çok küçük daha bide premeture doğdu sadece mamaya olması sikinti
Dilekgul Bizde de aynı durum var. Pilates topunda zıplayarak, yatarak, gezerek, farklı pozisyonlarda emzirmeye çalışıyorum dikkatini dağıtıp