Kubraozguler Bugün kontrolümüz vardı sağlık ocağından geçen ay 5500 kg dı bu ay 6200 olmuş sanki az geldı bana canım sıkıldı biraz 4 ayı doldurduk
Yasemin38 Kubraozguler 700 gr gayet iyi. 4.ayda kilo alımımda azalma olabiliyor boşyere canını sıkma canım. Beslenmene dikkat edip sık sık emzir
Canserkck Kubraozguler oğlum 3 ay 10 günlük doktordan geliyorum şimdi ishaldi o yüzden gitmiştin 6.800 çıktı kilosu doktor çok fazla mamayı azalt dedi ama çocuk çok agliyo vermeyince napicam bilmiyorum
Zynpozn Anne sütüyse eğer 4. Ayında gayet iyi annesi. Maşallah. Aylar ilerledikçe kilo alimi diğer aylara göre yavaş oluyor. Önemli olan hem alması az çok aksında.
Kader_0109 Canserkck 6.800 çok bi kilo değil bence çocuğun aç kalacağına kilolu tontiş olsun daha iyi benim bebeğim de 3. Ay kontrolünde 8 kiloydu doktorumuz sadece maşallah güzel beslemişsin dedi çocuğu aç bırak diyen doktor neye dayanarak bunu söylüyor anlamıyorum 🤔
Canserkck Kader_0109 banada fazla gelmiyo görünüşte hiç öyle kilolu durmuyo ama her neyse bünyesi kaldırmaz çocuğu kaybedersiniz diye sacmaliyo ben ishal için gittim o kiloya takmış büyük oğlum çok zayıftı halada zayıf bari biri toplu olsun ☺️