nilhande Arkadaşlar, merhaba. Buradan ek gıda paketi alan var mı? Memnun musunuz? İrmik, tarhana ve diğer karışımlardan alabileceğim güvenilir bir yer önerebilir misiniz? Teşekkürler.
sadeturkvatandasi nilhande merhaba eski tadında’dan çok alışveriş yapıyorum gerçekten çok güzel ürünleri organik hepsi, bebek tarhanası, bebek irmiği, ve çeşit çeşit unlar var mutlaka deneyin 🌸 benim bebeğim ek gıdaya başlamadı ama başlayınca olanları ordan alıcam💕
Mgnbrt12 Merhaba, ben oğluma kullanıyorum ek gıdaya geçtiğinden beri oğlum bi yaşını yeni geçti. Çok memnunum herşeyi çok severek yiyor.
ikiprensannesii2 Ben de kullandım ve çok memnun kalmıştım 1 yaşından sonra bıraktım. Kendi yaptığım yemeklere alıştırdım sonradan zorlanmaması için
nilhande ikiprensannesii2 Peki 7 aylık bir bebek taneli çorba içebilir mi? Yalnızca toz karışımları mı yapmalıyım şimdilik?
annesioglusu3 nilhande merhaba ek gıda baslangicinda bende çok araştırdım organik gurmem ürünlerini kullanıyorum çok memnunuz. Her aldığım ürün kendine ait cam kavanozda geliyor ve bence bu artı puan:) saklaması taşıması çok rahat oluyor kesinlikle öneririm 🙂
ikiprensannesii2 nilhande O dönem çok taneli vermiyordum ayına göre ne veriliyorsa günden güne tanesini arttırarak verdim. Blender yapmadım hiç hep çatalla ezdim. Benim oğlum çok taneli yemiyordu hep çıkarırdı ağzından biraz uzun sürdü taneliye alışması, her bebek bir olmaz siz de günden günde arttırın hem zorlanmaz hemde alışır inşallah taneliye daha rahat olur ☺️
Alparslan_annesi19 nilhande keşke sevse bakalım bide muhallebilerini denicem inşallah onları sever 🤦♀️
1203gb Ben de aldım 1 yaşından önce.Tarhanasını sevmemişti kızım.Hala evde duruyor.Onun dışındaki bütün çorbaları seviyordu.Pekmez almıştım bir de.Onun da tadı güzeldi.