Aslında benim iki sorum var.birincisi sadece emerek uyuyo ve akşamın sekizinden sabahın altisina kadar her yarım saatte bir saatte bir uyanyo ve ne yazikki emmeden tekrar uykuya dalmiyo bunun için napabilirm en büyük kaygimda sütten ayirdiktan sonra kendi kendine uyuyabilmesini nasıl sağlayacağım.ikinci sorumda şu biraz öncede söylediğim gibi akşam sekizde uyutyorum yarım saatte bı saatte uyanmalarina zaten alıştım diyelim ama son zamanlarda gecenin ucunde dördünde uyanıp saatlerce uyanık kaliyo beşikte ayağa kalkıyo beşiği salliyo resmen Gece gece oyun oynuyo ve ben dahil olmadığmda kalkmadigimdada dikkat çekmek icin ağlama numaraları yapıyo diş dedim atak dedim ama gordumki alışkanlık haline getirecek bunu Allah muhafaza.sizce ne yapabilirim akşam uyuma saatini 9 falanmi çeksem diyorum cesarette edemiyorum buda bı işe yaramazsa uyku saatini gldegistirdigimle kalırım diye ha bu arada ne gece ne gündüz daha iki saat bile kesintisiz uykusu hiç olmadı dolayısıyla benimde öyle tabiki fikirlerinize vede tesellilerinize ihtiyacim var