Deletedmom0099 BarlasMomm wee ve chicco var ikisi de akıtıyor yan durursa, arkadasımda avent var o da yan durunca akıtıyormus 🤷🏼♀️ ama çekimi kolay bendeki ikisinin de
Prenses_annesi22 BarlasMomm baby plus kullanıyoruz gayet mamnunuz 20tl suluk okadar attı yere kırılmadı maşallah 😁 hergun bittikce pipeti ve içini yıkıyorum
Ulkuverasmom BarlasMomm ben bebedor kullanıyorum hiç bir türlü akıttığını görmedim kızım defalarca yere fırlattı hiçbirşey olmadı hem fiyatı uygun hemde çok sağlam çıktı 😂
BarlasMomm Prenses_annesi22 bayb plus in urunleri iyi oluyor ya bendede kucuk bi alistirma bardagi var bebegim cok seviyor. Pipeti nasil yikiyorsunuz icinden temiz su akitsak yeter mi
Prenses_annesi22 BarlasMomm valla temzleme fırcası var ben set almıstm ondan kullanıuorm bıberon temızleyıcı ıle temzlıyorm bı sure sonra yaglımsı gbı olyo su fazla bekletılmemelı oyuzden
BarlasMomm Ulkuverasmom cok tesekkur ederim bebedor aklimda hic yoktu ama siz boyle yazinca ilk bakacaklarim arasina girdi 😊
Ulkuverasmom BarlasMomm valla açıkçası bende kızım küçük beceremez atar kırar diye uygun fiyatlı aldım ki üzülmeyeyim baya sağlam çıktı 😂