Sezgiesma Bebegimin bir gözü kısık duruyo degerine göre varmı böyle bişey olan bebeginde benmi kuruntu yapıom
Deletedmom65802 Sezgiesma benim bebeğimin de aynı şekilde özellikle resim çekilince çok daha belirgin oluyo doktora giderseniz sonucu yazar musunuz zahmet olmazsa 🙏🏻
Yaseminece Sezgiesma benim bebegimin de oyle. Bir gozu daha buyuk. Su an 9 aylik. 6. ayda doktor bi tarafa cok yatirmissin o tarafktaki goz kucuk kalmis demisti. Bebegim sirtustu yatmayi sevmiyo sanirim biz yan yatitmaya alistirdik. Ne taraf denk gelirse o tarafa koyuyouz hala ayni ama bi gozu buyuk digerinden
ikibabybirmom Sezgiesma maşallah ya aynı benim gözlerim gbi benimkide biri daha kısık gbi aynı senin bebeğinin gbi
ikibabybirmom Sezgiesma göz kapağı bir gözde daha çıkık mesela benimde öyle bı doktora götür istersen bakalım doktor ne diyecek
Sezgiesma ikibabybirmom evet götürücem genelde sabahları oluyo yan yatıyo bakalım inş önemli bişey degildir
minikmelegimmmm Sezgiesma Normal bence zaten insanların gözleri aynı değildir benimki de çok dikkatli bakınca biri daha aşağıda aynada falan bakıyorum kendimden korkuyorum bazen 😁 gayet iyi kuzucuk maşallah tabi yine de takılıyorsaniz götürün ama dediğim gibi yapısı öyle duruyor
Sezgiesma Yaseminece evet öyle yatıyo benimkide yan gözünün üstüne zaten yatarak emiyo uyanınca daha belirgin oluyo
Gizem_ar Benim bebeğiminde biri daha kısık 1 aylık falandı doktor farketmişti ama bi sıkıntı yok dedi şuan 10 aylık kimse farkedipte söylemedi yada söylemek istemediler ama resimler de falan belli bence buna şükür deyip geçiyorum 😇