Sena1608 Kızlar malesef ki Corona olduk. Bugün 5. Günümüz. Eşimde bende geceleri aşırı terliyoruz. 3-4 kere üst değiştiriyoruz. Hepside su gibi. Bu durumu yaşayan var mı acaba. Nereye kadar böyle terlicez. Zararlimi bilen yazsın nolurrr
Mhmd2021 Sena1608 üşüme terleme koku kaybı tat gitmesi çarpıntı kemiklerde ağrı halsizlik yerinden kalmak istememe 2 Çoçuk 1 yaşlı hasta insanla gebeliğimin başında geçirdim bebeğim doğdu gözünde katarakt var ameliyat olması gerekiyor 4 ocakta ameliyat olcaz nasipse
Destinaaa Sena1608 evet biz de terliyorduk hatta yorgan baya ıslanıyordu çarşaf falan iyileşiyorsunuz bence biz terledikçe iyi hissediyorduk kendimizi
Sena1608 Sifa006 zaten şuan ki Corona aynı soğuk algınlığı gibi başlıyor. Biz baştan gribiiz sandık. Koku tat gitmedi. Aşırı öksürük ateş mide bulantısı baş dönmesi kemik ağrısı bunlar vardı canım
alptoyyy Sena1608 geçmiş olsun suan bende grip gibiyim öksürük bogaz ağrısı var acaba korona mıyım ya
Mhmd2021 Mavis34 kış günü duş ağırlaştırır hastalığı ama meyve kemik duyunca çorba beslenme çok önemli
Sena1608 Destinaaa gerçekten iyileşiyormuyuz. Ay inşallah canım benim ya. Dediğin gibi terleyince sanki üstümdeki bütün yükü almışlar rahatlamış gibi hissediyorum
Sena1608 En çok terledigimiz için korkuyorum. Nereye kadar gidecek bu böyle diye. Günde kaç kez çamaşır makinesi çalışıyor Allah bilir yani. Rabbim kolaylaastirsin işimizi 🙏🏻
Mavimavi Terlemek iyidir derler. Vücut kendini öyle onasya çalışır hastalığı öyle atmaya calisir. Terliyken usutmetin yeterli. Ama bol bol sıvı tüketin. Vücudun kaybettiği sıvıyı yerine koymanız lazim
Sena1608 Mavimavi evet canım terlemek iyi derler doğru diyorsun. Aşırı olunca korkmuştum sadece. Aynen suu içmeye sıvı almaya devam. 👍🏻
Sena1608 Destinaaa Anladım canım. Bu sırada bebisleriniz napıyordu kizlar. Benim bide 6 aylık bebeğim var. Emziriyorum onuda