egelsenkonuss tosbilitostos valla ben kabız olunca direkt gliserin fitil atıyorum Bağımlılık yapmıyor doktor tavsiyesi
Melisbugi tosbilitostos 9 aylık kızım doğal yolla geçiremedim herşeyi denedim dr götürdüm en son gliserin kansuk fitil verdi yarısını koydum 10 dk da yaptı çatlak olacak diye korktum artık
Minik1anne tosbilitostos doktorunuza danışın eğer pekmez verebilirsin derse haftada 2 kez 1 tatlı kaşığı pekmez verin geçer İnşaAllah veya 1 çay kaşığı kadar zeytinyağı da geçirir. Mesela bizde ek gıda da çok zorlandık ben yedirecegim şeylerin içine pekmez ve zeytinyağı atıyordum iyi geliyordu.
Yarim_Kilo_Kiyma tosbilitostos 10 aylık ise yulaflı cennet hurması yada normal hurma verşn. Bol lif zaten 2-3 gün verin üst üste nasıl etki edet
tosbilitostos egelsenkonuss doktormu yazıyor özel bi ilaçmı alayım çünkü öncesinde catlak vardı bizde
tosbilitostos Minik1anne yaaa benfe veriyordum şu sıra pekmez vermiyorm önce iyi yapardı yarın vereyim dediğiniz iyi oldu saolun
Mevosunannesi Bende cektim hala cekiyorum duphalac şurup vermişti ama hayatta içiremiyorum direk kusuyor . Tekrar doktora gittiğimde fitil verdi ve gerçekten işe yaradı hemen o gün ertesi günü yaptı . Çok zorlandığında bence fitil çözüm .
egelsenkonuss tosbilitostos canım 10 lira bişey istersen yazdır. Yazıyor mu bilmem ben hiç öyle almadım