Birbebekkkbircicek Kızlar bebeğim beni çok yoruyor inanın emmiyor sağıyorum gece bide 4 dedim mi uyanıyor bide uyanık yemiyor uyutmaya çalışıyorum çok kötü huyları var geceleri uyanması nıye ya yeni huy edindi saatlerce sallıyorum uyumuyor asla
Yasoolin Birbebekkkbircicek benim oğlumda aynı şekilde 4 ayda diş çıkardı yaklaşık bir bcuk aydır bu haldeyiz geceleri mis gibi uyuyan cocuk ağlaya ağlaya uyanıyor saat başı ağlama emiyo yemede sorun yok ama gerçekten sinirlerim bozuluyor artık ya şimdi kalkıp işe gidicem dün gecede 12de uyudu uyku bana haram oldu gerçekten bazen midem bulanıyor içinde bulunduğum hayattan
Btlalparsln67 al bendende okadar. 4 bucuk aylik dogdugundan beri yeme ve uyku sorunu yasiyoruz ne uyuyor ne mama yiyor cok yoruldum artik yasama hevesi kalmadi
Btlalparsln67 Birbebekkkbircicek 6 7 saatte cok aciktigi zaman kendi yiyor beni reddetti zaten anne sutu almiyor en fazla 100 cc yer cok cok aciktigi zaman bazen onu bile yemez cogunluk 50 60 cc yer
Birbebekkkbircicek Yasoolin yemiyor bide siz yine şanslısınız uyutup veriyorum ya ınanın kendimi yoluyorum sinirden
Btlalparsln67 Birbebekkkbircicek canim en son dun gece 11 de uyurken yedi bu saat oldu kac kez mama cöp oldu yemek istemiyor dogdugu zaman ilk 2. Ayina kadar yemesi cok guzeldi sonra istahsiz oldu
Btlalparsln67 Birbebekkkbircicek kilosu sinirdaymis 1 ayda sadece 300 gram almis cok az dedi yeterli deilmis yemiyor ki nasil kilo alsin