Birdunyabircennetannesi https://imgyukle.com/i/on8MIq Sizce besin alerjisi mi? Annem salyalari aktığından dolayı dedi?
Minikturtageldi Birdunyabircennetannesi alerji gibi gözüküyor. Bildiğim kadarıyla alerji reaksiyonlarda kabartı oluşuyor
ipekk96 Birdunyabircennetannesi aynı durum bizdede oldu, besin alerjisi bu, alerji yapan gıdayı bulup kestikten sonra düzeldi
Birdunyabircennetannesi Btlanestezist Yumurta sarısı aklımda o var yani alerji yapabilecek çünkü diğerlerinde böyle olmadı ama yumurta sarısını da daha önce 2 kez vermiştim
Btlanestezist Birdunyabircennetannesi vermeyon bı hafta falan ,sonra tekrar deneyın yumurta sarısını bakalım cıkıcakmı yıne cok zor süreç alerji durumu yasıyorum kendı bebegımdede azaldı ama baya geçici
Birdunyabircennetannesi Minikturtageldi Ama besin alerjisi karında olurmuş yani salyasi çok akıyor ve elleri hep ağzında boğazında da hafif kizartilar var pişik gibi hava almadığı için olabilir mi bu alerji?
Minikturtageldi Birdunyabircennetannesi kızımın şuan boğazında pişik var ama bununla benzemiyor. Daha çok alerjiye benzettim
Minikturtageldi Birdunyabircennetannesi bence tedbirinizi alın. Fotoğrafını doktorunuza veya sağlık ocağı hemşirenize atabilirsiniz