Miinnakbirbebek Kızım 4 ay 8 günlük Babyjem banyo mama oturağı aldkk Hep oturmak istiyo yaslanmıyor öne arıyor kendini Ne sıklıkla kaç dakika oturtmalıyım
Minikturtageldi Miinnakbirbebek ben 2 dakika,3-4-5 olarak gittim asla öne eğilmesine fırsat vermedim. Öne eğildiğinde problem oluşabilirmiş.
TugceRain Miinnakbirbebek benim kızım 5 aylık ama hala ona oturtmuyorum. Henüz kendini dik tutamıyor. Kucağımda destekli oturtturuyorum.
Deletedmom626372 Miinnakbirbebek kucakta oturtabilirsiniz fakat 2-3 dakika kadar. Daha sonra zamanla zamanla destekleyerek yanında kontrolle 5-10 dakika kadar oturtabilirsiniz. Bize doktorumuz kendini hazır hissediyor kontrollü şekilde sadece bu kadar müsade etmişti. 5. Ayda destekle biraz daha uzatmıştık ama tamamen 6. Ayda süresiz destekliyorduk. Öne eğilmemesi konusunda bizi de bilgilendirmişti doktor üstte yazan arkadaşın dediği gibi ona dikkat edebilirsiniz 🌸
gulbaharkizilten Benim bebeğimde 4 bucuk aylık 4 ay kontrolüne gittiğimde doktorumuz sık olmamak sartıyla ara ara oturtabilecegimi bir sorun teskil etmeyecegini söyledi bende mama sandalyesinde hafif yatar pozisyonda oturtuyorum yada kucakta