Tuceeee Bebek sağı emdi hep,mastit olunca solda süt azaldı.Bebekde emmedi.Şimdi sol memem küçük sağ büyük.Sonradan düzeliyor mu bu ? Varmı başına gelen bilgisi olan ?
ipekkizimm Tuceeee kizim 19 aylik benim de sol gogsumde daha cok sut uretiliyor haliyle biraz daha buyuk asiri bi fark yok ama dikkat edince belli oluyor. Ikisinden de emziriyorum umarim emzirme bittiginde biraz daha duzelir🤷♀️
Hilallmertt Tuceeee benim de öyle sadece sağ emiyo sol da süt yok emmiyo küçük belli ama sütyen takınca aynı takmayınca kötü umarım emzirme dönemi bitince süt gidince eşitlenir
Cookie Benim de öyleydi oğlum 4. Aydan sonra hep sağ göğsü emdi solu emmedi , emzirme bittikten sonra düzeldi
Danlacann Tuceeee ayy tek değilmişim sağdaki soldakinin iki katı 😣😂 sol göğsüm ötekinin yanında yavrusu gibi duruyor 🥲 niye Böyle olduğu hakkında en ufak fikrim yok bebem hangisinde süt varsa Onu emdi hep hiç seçmedi de 🤷🏻♀️
Fitifiti Tuceeee Düzelmiyor. İki bebemde sol mememi emdi. Bariz fark var😒 sola çekeceğim neredeyse yürürken