Storymoon Ilkannelik pudrayı kimse önermiyor ben hiç kullanmadım sucuderm bepantol veya hametan merhem olanı kullana bilirsin canım
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ilkannelik bazıları pudra demiş ama kullanmayın onu. Ciğerlerine kaçip zarar veriyormuş toz olduğu icin. Pişik kremi kullanın düzenli geçer inşallah
Ilkannelik Teşekkür ederim hepinize siliyordum islak Pamukla ama kurulamoyordum bundan sonra kurular Krem sürerim insallah geçer 🙏
Bebegimm1 Ilkannelik nemli kalmamasi saglayin çok terletmeyin arada yuz ustu koyun boynu havalansin sudocrem surmustum gecmisti sık duş aldiriyordum kuru tutuyordum
AyktAysglAda Ilkannelik canım benimde 2.5 AYLIK bebegim var kesinlikle pudra kullanma daha beter oldu sudocrem kesinliklllleeee hemen geciyor ertesi gün sürekli temizle kremde kullansan pudrala beyaz bisey bırakıyor temizle
Hsniye Ilkannelik bepantolün pişik kremi çok iyi geliyo bizde de vardı onu sürüyorum günde iki kere iyi geldi . Dobiğiz biraz ondan kaynaklı oluyo herhalde ☺️
Bebegimm1 Ilkannelik eviniz sicaksa hasta olmaz bende bu ayda doğum yapmistm geçen sene haftada 2 kez yıkıyordum evin isisi bebege uygun sekilde banyosunu yaptiriyordum suan 1 yasinda haftada 2 kez yaptiriyorum 1 senedir 1 kez hasta oldu oda gripti ☺️
Hsniye Ilkannelik ben her bezini değiştiğimde sürüyorum azıcıkda olsa hiç pişik olmadık simdiye kadar 4 aylığız ☺️☺️
Gryffindor Temiz pamuklu bir bezi ılık suyla ıslatıp önce siliyorum sonra kuruluyorum. Ardından pişik kremini sürüyorum 🥰