Emelkklce Oznurrrrrrrrr yaşadım ve çok zordu 😌 biberonla veriyosan eğer sütünü sağıp biberonu tamamen kes ve çay kaşığıyla ver ben öyle yaptım biberonu kesip çay kaşığıyla verdim onuda hiç sevmedi mecbur memeye geri çevirdi kendini
Sssedaaa Oznurrrrrrrrr çok zor ama geciyor uykuluyken emiyorsa öyle deneyin ben hep uyutur da emzirirdim diğer türlü 2 dk bile emmezdi gündüzleri. Geceleri güzel emerdi
Burciinn Oznurrrrrrrrr silikon uç ile emzirmeyi deneyin. Biberon ucu gibi olduğu için bebekler memenizi tutuyor
birkupalatte Oznurrrrrrrrr Neredeyse 3 aylık. Ara ara bende de oluyor. 1 hafta çok güzel emerken birden 1 hafta istemiyor. Geceleri emiyor ama istemediğinde de
Burcuasya Oznurrrrrrrrr anne sütü ve mama destekli gidiyorduk bizde de oldu meme ve biberon reddi çocuk savaş halindeydi ikisiyle de kilo kaybetmeye başladı kaka testi verdik laktoz alerjisi çıktı memeden önce damla ve laktozsuz mama kullanıyoruz
Seymaemre-asya34 Oznurrrrrrrrr aç değil yine Emiyor ama az Emiyor hasta olunca bizler nasıl iştah gidoyrsa öle