nlyoya Kızlar biogaia verdiğiniz saat varmı özellikle şu saatte verin dediginiz? Hergün aynı saatte vermek gereklimi? Mamanın içine 5 damla atıyorum ama bazen o mama yarıda kalıyo bosa gitmiş gibi oluyor. Çay kasıyla versem agzının kenarından akıyor. Ne yapayım?
Merveensarelisa nlyoya çay kasigina mamadan damlat üstüne damlayı dök aynı saatte verilse daha etkili diyorlar ben akşam 8-9 gibi veriyorum rahat uyusun diye
Tgc9 nlyoya Gece uykusuna yatıracağım zaman veriyordum 9 10 civarı daha rahat uyumasını sağlıyor. Çay kaşığıyla verdikten sonra burnunu sıkın hafif bi şekilde yutar
benkullanici07 nlyoya hergun duzenli saatte verin mesela sabah 3 damla aksam 3 damla hergun duzenli verirseniz bagirsaklarida duzene girer boyle demisti bize cocuk doktoru ama biogaia bildigim kadariyla probiyotik bi damla gaz damlasi olarak pek ise yaramiyor bence basma bir sey kullanin ayriyetten
nlyoya Merveensarelisa mantıklı çay kaşığına mama damlatmak teşekkür ederim direk etki gösteriyormu peki bu damla
Merveensarelisa nlyoya ben ilk bebeğimde de kullanıyordum kolikti gece rahat uyuyordu kurtarıcımız olmuştu smdi oğlumda da kullanıyorum gene kolik değil ama gazlı bı bebek gene gece uykusu rahat oluyor etki ediyor
BalarisiYusra nlyoya benim kızım ağzını açıyordu onu damlatınca, damlatmıştım.Çay kaşığı ile vermedim hiç çay kaşığı ile verince ağzından akıyodu hep. Günde 5 damla, fakat belirli bi saatte ver diye belirtmemişti doktor
Zyneepemree nlyoya bize doktorumuz biogaia ve ocean vitamin vermişti hatta kağıda vitamini öğlende bioagaiayıda ilkinde ver yazmıştı ben vitamini 12 de diğerini de 4 de veriyorum 3 aydır bu şekilde kullanıyoruz
Teemo07 nlyoya yatmadan yarım saat önce veriyordum ben. Aynı saatlerde vermek daha yararlı oluyor. Şırıngaya koyup agzının ine sıkın. Ben öyle yapıyorum tüm vitaminlerini. Geri çıkaramıyor.
Zeydeymen nlyoya aynı saatte vermek daha etkili ama kendi başına pek etki etmiyor ben nurse harweys kullanmıştım yanında