_YanakReisinAnnesii Merhaba 🌸 bebeğimin besin alerjisi var diyarbakırda testle öğrenmiştik ama ankarada tekrar götürmek istiyorum araştırma ya da üniversite hastanesinde memnun kaldığınız çocuk alerji doktoru önerir misiniz bana 🙏
Beyya06 _YanakReisinAnnesii şehir hastanesinde betül karaatmaca vardı alerji doktoru. Kardeşimi ona götürüyorduk, çok da memnun kalmıştık açıkcası ama covid bölümüne geçmiş. Diğer doktorları denedik maalesef memnun kalamadık. O yüzden uzun süredir kontrole gidemiyoruz. Bi sorun belki normal polikliniğe geçmiştir
_YanakReisinAnnesii Beyya06 bu bahsettiğiniz hanfendiyi dün mhrs randevuya baktığım da ismini görmüştüm ama randevu alınıp alınmadığını bilmiyorum ben bir bakayım teşekkür ederim 🙏
Beyya06 _YanakReisinAnnesii şimdi baktım evet normal polikliniğe geçmiş çok sevindim gerçekten. İlk muayenenizde ne kadar suratsız ilgisiz diye düşünebilirsiniz ama kontrole gittiğinizde verdiği ilaçların ve kendinin ne kadar iyi oldugunu göreceksiniz
_YanakReisinAnnesii Beyya06 tahlilleri nasıl yapıyor acaba deri testi yapıyor mu birde sonuçlar ne zaman çıkıyor biz şırnakta yaşıyoruz çünkü oraya döneceğiz çok uzun sürer mi
Beyya06 _YanakReisinAnnesii aynı gün içerisinde yapılıyordu testler. Doktora durumunuzu anlatırsanız yardımcı olur diye düşünüyorum