Meerveee 6 aylık 5,800 gram kilosu var bazen 1 ayda kilo almadığı oldu , anne sütü içiyordu 1 aydır SMA mama kullanıyoruz 500 gramdan fazla kilo alamıyor 37 haftalık doğdu ne yapabilirim .
Taze_annecik Meerveee Instgramda hastalanmayancocuk diye bir sayfa var hemşire sorabilirsiniz çok güzel yönlendiriyor. Mamasina azıcık çay kaşığı ile hakiki zeytinyağı koyabilirsiniz. Emzirme kampı yapabilirsiniz. Sizde güzel protein ağırlıklı beslenin sütünüzün kalitesi artsın ve araya uzun tutmayın besleme konusunda
Byzdmrll Meerveee eger bebeginizin yapisinda yoksa asla almıyolar malesef 🙂 benim oglumda 9 aylık mamada kullandim ek gidada aliyor istahi iyi şükürler olsun ama 300 400 gram anca alabildi genetik bazi cocuklarda
Seymacr Byzdmrll 8 aylığız mama ek gıda gidiyoruz bizde 400 gr ın üzerinde alamıyor. Eşimde zayıfmış gençliğine kadar, genetik olduğunu düşünüyorum
Zeynep_lina Byzdmrll kesinlikle bizdede durum aynı hatta çok eleştiri alıyorum etraftan ama almayınca almıyor ilte yapı meselesi
Byzdmrll Zeynep_lina benimde oyle millet hic buyumemis etmemis diyor surekli ilk zamanlar cok uzuluyodum ama artik kafaya takmiyorum yapisi boyle demekki
Zeynep_lina Byzdmrll aynen öyle vermediğim yapmadığım şey kalmadı ama nafile bende takmıyorum sağlıklı olsunda
betuuls Meerveee bizimkide 5 aylık biraz zayıf. Doktor eşinle sen nasıl zayıfsan (ince uzunuz) bebekte öyle olacak dedi, ne bekliyorsun der gibi 😅