Cantanesi21 Anneler oğlum 6 aylık su çiçeği çıkarıyor, yarın doktora götüreceğim erkenden .Bebeği küçük olup atlatan var mı?
Melisa59 Cantanesi21 geçmiş olsun canım çocuk hastalığı zaten çabuk atlatır merak etme asıl büyük insanın yakalanması kötü geçirmeyin yani iyiki geçiriyor şuan bebeğin . Ben 23 yasinda geçirdim ölümlerden döndüm hastanede yattım büyük insan çok ağır geçiriyor .çok kaşıntı yapar her gece yika bebeğini rahatlasın canım
AselinnAnnesi Cantanesi21 kızım 5.5 aylık aylıkken geçirdik şimdi 7 aylık hemen doktora götürdüm bir jel birde su çiçeği çoğalınca aklovir diye bir şurup verdi onu kullan dedi. Şurup iyi geldi atlattık ama kızım çok halsizdi yavrum.10 güne iyileşiyor
Ebruervam Cantanesi21 Benimde yeni Yeni atlatiyor atesli gecirdik 3 gun boyunca bogaza kadar atmıştı basini yikamayin tam cikarana kadar yemek kokusu gitmesin ve sicak ekmek kokusu gitmesin bebeğe insallah hemen toparlar bide cikardiklariyla oynamayin iz kaliyor sonra
Cantanesi21 Melisa59 Teşekkürler. Yıkama diyen var artık doktora soracağım yarın. Umarım çabuk atlatır.6 yaşında abisi var o da çıkarır sanki çok çabuk bulaşıyormuş.
Cantanesi21 Kuzeninden bilmiyorduk gittiğimizin ertesi günü su çiçeği çıkarmış.21 gün sonra da oğlumda çıktı hemen belirti vermiyor.
Cantanesi21 AselinnAnnesi Çok az su an yavaş yavaş çoğalıyor kızarıklıklar var.Sabah erken den götüreceğim
Ebruervam Cantanesi21 eğer oğlunuz igne vurmussa hafif atlatir kusma bulantı olabilir ona dikkat edin benim bebegime antibiyotik kullandik ama onunda bogaza kadar atmıştı gecirdik sayilir çok şükür
AselinnAnnesi Cantanesi21 Su çiçeği suyu sevmez derler bizde gerekmedikçe yıkamadim ben. Birde ağır yağ kokusu yemek kokusu olmiycak canım
Cantanesi21 Ebruervam Büyük oğlumun aşılarını yaptırmıştım su çiçeği aşısı da dahil . İnşallah kolay atlatırız bulaşşa