G-Uraz Merhaba anneler bebeğim 19 günlük 2.kez işitme testini geçemedi 2 hafta sonra tekrar yapılacak bu durum beni çok üzüyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı ?
06012021Alim G-Uraz canım ablamın kızına 4 defa yaptırdılar çok şükür bişey çıkmadı sakin banyo yaptırma ama ablam banyo yaptırmıştı o yüzden gecememislerdi. Bizde 2 de gectik
Egelim G-Uraz Annemin komşusu da geçen ay doğum yapmıştı, 2.testten de geçmemişti, dün konuşurken sordum 3.de geçmiş, çok sevindim, duyunca epey üzülmüştüm çünkü. Sizinki de geçer inşallah, içinizi ferah tutun 🤲🏻🌸
G-Uraz 06012021Alim 15 günde 3 kez banyo yaptırdım 2.de geçemeyince kbb doktoruna gösterdim kulagında sıvı da yok kirlilikte dedi insallah bu defa geçer
06012021Alim G-Uraz geçer inşallah cnm stres yapmamaya çalış bnm yeğenim 4 cude geçti uyku saatine denk getir canım uykusu gelirse hastaneye vardıgin zaman uyut
obo1903 Valla bizim de kaç kere gittik geçmedi dört beş kere den sonra uykudan uyanıyordu ondan bende en son aldım kucağıma emziriyormus gibi yaptım uyudu kucağımdayken yaptı doktor çok şükür geçti çok zorlanmıştik bizde merak etmeyin sizde onu deneyn geçer inşallah