cemre_-34 Merhaba anneler 3 aylik bebeğimde kabuksu şeklinde konaklar var zeytinyağ denedim köpük şampuanla yıkadım tersten taradım geçmedi bgnde 2 kere yağladım bekledim tersten taradım başka çözümü olan var mı??
Kuzeybabyy cemre_-34 mustela konak kremi 40 ml böyle yazın googleya bunu almanızı tavsiye ederim sekiz ay konakla uğraştım burdaki iki anne tavsiye etti direk aldım tek seferde geçirdi
KTuba cemre_-34 bir kaç gün zeytinyağı sürüp taramadan tam yumuşamasını beklediniz mi? Çünkü aynı gün sürülen zeytinyağı tam yumuşatmıyor. Ben konaklarını temizledikten sonra mustelanın Konak önleyici şampuanını kullanıyorum gerçekten memnun kaldım.
Umaybebek cemre_-34 kokoso marka kremi tavsiye ederim tamamen doğal. Düzenli kullanımda 4 günde faydasını gördüm.
Tuba11 cemre_-34 Benim bebeğimde çok fazla vardı ve hiç bişey kullanmadım yani taramadim bile öyle söyleyeyim. Kendiliginde. Geçti 5. Ayında tamamen dökülmüştü şuan 6 aylık.
cemre_-34 Kuzeybabyy kulandım var elimde ama uyguladigim yöntem mi yanlış onu çözemiyorum kabuksu konak var
cemre_-34 KTuba zeytinyağ sürüp bir gün bekletiyorum sonra kafasını mustela köpük şampuan sürüp yıkayıp sonra konak tarakla da tersinden tarıyorum ama bgn de zeytinyağ sürüp 1 saat bekleyip ters taradım yıkamadan 2 kere yaptım hala daha var
KTuba cemre_-34 yani benimde ilk gün sürdüğün zeytinyağıyla yumuşamıyor. 2-3 gün sürdüm ondan sonra anca yumuşadı. Öyle temizledim konaklarını. Sizde bide böyle deneyim.
cemre_-34 Kuzeybabyy kremini e bebekde bulamadım kremini nasil uyguladınız köpük şampuanından snra mi krem sürdünüz
Kuzeybabyy cemre_-34 internetten alabilirsiniz. Sabahtan sürdüm saçına okşayarak. Akşam üstü yıkadım duştada hafif hafif acıtmadan arkaya doğru taradım. Yarısı gitti duşta geri kalanda üç dört güne gitti. Haftada iki kere uygulayabilirsiniz. Normal şampuanla yıkadım mustelanın
cemre_-34 Kuzeybabyy tesekur ederim bende bu kreme bakıyordum e bebekde bulamayınca sadece konak sampuanini almıştım ama bi iki gün öyle yapmama rağmen az az azalma oldu
cemre_-34 Tuba11 bazen kendiliğinden geçiyormuş ama görüntüsü ve kokusu çok kötü bnde rahatsız oldum bebegi düşünemiyorum huzursuz edebilir oyuzden birde alerjili bir bebek
Kar-tanesi cemre_-34 hormonal olabiliyor hiç konak yokken konak tarağıyla yağlayıp yapmak lazımiyice olunca zor ams zamanla geçiyor