kbr-frk-ysf Hayırlı akşamlar annelerrr🤗 11 aylık olacak bi oğlum ve etkinlik olarak artık boyama kalemleri kitapları almak istiyorum. Var mı sizin aldığınız önereceğiniz hem kaliteli hemde uygun fiyata.
biryazmasali kbr-frk-ysf carioca kalem cestlernn cugunu aldim cok guzel hem coicuklara uygun en guzel yani silince geciyir
Eliztosss kbr-frk-ysf carioca silinince yıkanınca çıkan boyankalemleri aldım. Bide yıkanınca boyalar defterden akıyor. Ona özel defter aldım cok güzel resmen suyun altında gidiyor kuruluyosjnmyine kullanıyosun süper bişi
GokSuM kbr-frk-ysf mum boyalar ve bol bol mini resim defteri 😊😊 ağzına almamasına dikkat edin yeter. Bi kaba koyun, hatta kolay tutması için 6-7 cm olacak şekilde kırın bol bol kalemi olsun 😊 etrafı da karalasa bile hemen çıkıyor onlar
kbr-frk-ysf Ikrazumra19 bende baktım biraz netten ama çok pahalı geldi fiyatları 5kalem 60tl falan 22 kalem 200tl. 0-12 ay için özel üretilmiş diye yazıyor. Dedim kendimce bu sıkışık zamanda kaleme bu kadar para mı verilir. Gruptan annelere sorayım bari. 🙂
Ikrazumra19 kbr-frk-ysf yok canim ya zaten yaninda olursun agzina almasina izin vermesin 6 li kucuk boy kuru kalem aldim zaten ne anliycakki karalama yapar
sedaykn kbr-frk-ysf Carioca en iyisi hem çizilen yerden kolayca çıkıyor hem de zararlı değil çocuk için. Sonuçta ağzına götürebilir. Ama 11 ay kalem boya için çok erken ☺️ Cariocanın teddy boyaları var. Onlara bakın isterseniz 1 yaş ve üzeri için.
Sukursebebiii kbr-frk-ysf ya ben de bunu merak ediyorum istiyorum ama bana erken gibi geliyor dogrusu. Bu uygulamada gelisim olarak gun gun yazilan yazilarda diyor boya kalemi vs diye ama ogluma bakinca sanki erkenmis gibi. Belki ben yaniliyorum bilemedim veya sizin bebeginiz yapabilecek durumdadkr 😊