Hly123 Bebeğim 3 buçuk aylık ve memeyi emmeye başladığı anda tutuyor emiyor ama sonra ağlamaya başlıyor yutkunamıyor mu fazla mı geliyor anlamıyorum kaç gündür böyle memeyi emmek de ist iyor yanii ama ağlıyor sizce neden olabilir kızlar ?
Boncuk21 Hly123 aynısını bende yaşıyorum . Sadece sağ memede ağlıyor . Bende memeyi emmek istemiyor diye düşünüyorum
C-Efe Hly123 canim meme reddi olabilir dikkat et gaz diye düsunme sadece bende öyle sanıyordum malesef meme reddi yasadık Hem aç emmek istiyordu hemde memeye gelince agliyor 5dk emip kendini geri cekiyordu
Buseliii Boncuk21 2 gündür nizdede o şekilde sol memede ağlıyor sütümmü az diyorum sıkıyorum süt var bilemedim bende
Hly123 Buseliii göğsümü yıkadım verdim yine olmadı ama acıkınca içiyor lup lup pışpışlıyorum zorla emiyor bazen
C-Efe Hly123 cok az yine 5 dk gönlü olursa 10dl felan emiyor sma sık sık yarımsaat 1saate acıkıyor kendi haline biraktm zorlamıyrm emsin diye artık eskisi gibi aglamiyor bende basta gaz sandim artik bu cocugun her emmedemi gazı olur diye
Tpk Hly123 tam atak dönemi meme reddi olabilir ama çok panik yapma bizde her atak döneminde oldu ısrarla emzirdim birkaç güne normale döndü 4. Ay atağı daha uzun sürebilir ama yüksek ihtimal normale döner sen panik yapıp yolundan sapma az emiyorsa sık sık az az besle
Hly123 Tpk doğru diyorsun valla öyle yapıyorum allahtan geceleri uyku arasında emiyor sık sık onu da emmese ne yapardım sık sık veriyorum. Baktım çok ağlıyor bırakıyorum sonra veriyorum inşallah çabuk atlatırız atağını😒
Hly123 C-Efe kesinlikleee gaz değil bu cunku meme de tek ağlıyor o yüzden gaz düşüncesine girmedim çok gazlı bir çocuk degıl zaten ben de öyle yapayım o zaman az az vereyim
Tpk Hly123 bende öyle yapıyorum öyle zamanlarda gece bol bol besliyorum telafi ediyor o ama gaz filan olsa gece de emmezdi gece sorun yoksa memeye takmıştır geçer inşallah bi süre sonra
Bebek-annesi Hly123 ya süt tazyikli geliyor yada reflüyü tetikliyor. Dik şekilde emzirin. Kendinizi geriye yatırın ve elinizle memeye makas yapın deneyin. Meme reddi de olabilir sakin ortamda loş ortamda hafif müzik ile veya ayakta gezerek deneyin.
Hly123 Bebek-annesi doğru diyorsun kendimi birkaç gün geriye cektim bide ağladığında zorlamamakta çalışıyorum sanki işe yarıyor
Glcn-ozdgn Meme reddi canım buyuk ıhtımalle cunku benımkıde oleyfı bnde gazı var fln dıe dusundm 1 ay ole zar zor emdi snra tamamen burktu dıkkat et cok ısrar etme uykudaykn ver gecıcıdr ıns
C-Efe piamater canım ben meme reddi yasadim ama bu sorunu tam aşamadım yarın randevumüz var insallah sorunlarima cözum bulcam ama bende süt alerjisinden süpheleniyrm artik süt alerjisi olan bebekler bu tarz mı davranıyor?