gulcin-67 8 aylık bebeğim gece uyanınca tekrar uyumuyor şuna ayaktayız sizler nasıl baş ediyorsunuz🙄😫😫
Umayumayumay gulcin-67 2.5 aylık kızım da aynı uyanır ve bir daha uyumaz. Bazen geçte yatıyor tamam geç kalkar diyorum ama 3 4 dedin mi ayakta daha da uyku yok.
gulcin-67 Umayumayumay şizinki çok küçük daha o zamanlar normal gaz falan diyordum ama benimki artık derin uykular yapması lazımmış gibi geliyor ama yok😬😬😴
gulcin-67 asocialmom ya yatarken çok az gece lambası yanık kalıyor zaten oda tam aydınlatmıyor altta almıyorum gece
asocialmom gulcin-67 hmm hani uykusu bunlardan dolayı açılır geriye uykuya zor dalarlar ondan dedim ama demek ki alakası yok
gulcin-67 asocialmom yok bizimki yaramazlık heralde gün içinde okadar aktif ki hiç durmuyor gecede uyumuyor bu enerjiyi nerden buluyor anlamıyorum ben bittim o tam gaz devam 🤔😰😂
Yakamoz Benim kızım 11 aylık olmak üzere ve doğduğundan beri istisnai geceler dışında hep bu model bir bebek oldu😬 gece kalkar 3-4 saat uyumaz. Ağlaya ağlaya alıştım bu duruma. Uyanip 1 saat icinde geri uyursa defalarca şükrederek geri yatıyorum 😂