Metehan123 Kizlar 8.5 aylik oglum kahvaltiyi guzel yapar aksam yatmadan guzel muhallebi yaparim yer gel gelelim corba iciremiyorum siz nasil yapiyosunuz neler veriyosunuz az bana akil verin nolur
Yasemin38 Metehan123 yayla çorbası sebze çorbası ve şehriye çorbasını severek yiyor. Bazen ekmek doğruyorum içine bazen sade veriyorum
Metehan123 Eylulunannesi28 denedim valla yok tarhana corbasini severek icerdi yapiyorum yok tavukuku sehriye mercimek ne olsa yapardim icerdi simdi aslaa kasigi dahi yaklastirmiyo iyice aciksin diye 4 5 saat bekletiyorum ona ragmen yok anca mucver gbi olcak elimle oynarken caktirmadan aradan 1 2 atcam da oyke yicek
MKaraniko Ekmek için biraz küçük sanırım bebeğiniz. Çorbayı sulu değil de yoğun bir şekilde vermiştim ben bebeğime. 19 aylık hala ekmek kullanmıyoruz. Karbonhidratı ekmek yerine başka şekilde almalı bence kan şekeri için.
Metehan123 MKaraniko 8.5 aylik cok da ufak sayilmaz cigneyebiliyo rahat bi sikintisi yok da kasigi yaklastirmiyo onceden en azindan bardakla da olsa sebze corbasini bi sekilde iciriyodum simdi onu da almiyo artik