Nejlavrl aşağıda etkiler mi vs demişsiniz de sadece 1 kere kahvaltıda canım çekti diye Nutella ve fındık kreması yedim akşam ağlamaktan helak oldu oğlum, hemen reaksiyon gösteriyor hem kusuyor hem de huysuz oluyor.
Küçük o 1 kaşık tan bi şey olmaz bile deme mümkünse.
Bizimde öyleydi inek sütü alerjisi dedi doktor 6 hafta diyet yaptım ben 3 hafta arayla bozmuştum dokundu bazı şeyler yine devam rttim falan şu an diyeti açtım pişmiş ürünleri tolere edebiliyor ama çiğ olan peynir süt vs ağır geliyor heralde hala dokunuyor onları tüketmiyorum.
Diyet boyunca sabah kahvaltıda kahvaltılık sos ve zeytin yedim sadece. Yemek olarak taze fasulye biber dolması pilav vs yiyordum gaz yapmayan şeyler. Yayla çorbası içme.
Kek börek tatlı falan kek su ile yapılan var hatta sütten daha iyi oluyor ondan devamlı yaptım, sütsüz sadece sıvı yağ ile yapılan şekerpare var ondan yaptım tatlı ihtiyacım için çaya kurabiye banmayı çok severim şokta portakallı kurabiye var arkasını okuyun onda süt ürünü yok ondan tüketebilirsiniz.
Bana etrafımdakiler ye kız sütün çeker 1 taneden bi şey olmaz diyolardı sende sakın inanma bi süre böyle devam et benim oğlumun alerji seviyesi biraz daha düşük size göre egzema olmadı isilik vs bide kakası mukusluydu kan da olmadı şu an çiğ olanlara devam ediyorum diyet