Miniminikusum Evimin heryerini sürüyle karıncalar bastı hiç yoktu 10güne kadar ya. Salondan çıkmaya başladılar şimdi heryerde yüzlercesi. Onları öldürmeden zarar vermeden nasıl uzaklaştırabilirim lütfen bilgisi olan yzsın
erdeminannesi12 Miniminikusum karınca yemi alın geçtiği yerlere dökün ilk döktüğünüzde hepsi oraya toplanıcak sonra onları yuvalarına taşıyıp sevmedikleri için yuvayı terkedicekler ben böyle çözüm buldum
Katy Miniminikusum ilaç bizim evide istila etmişlerdi hemde kanatlı uçan sinek hayatımda ilk gordum. Tarım ilaci ile ilacladık gene cıkmıslardı🤦♀️ En sonunda o evden tasındık. Caresi ne baska bılemıyorum
Wolverine Miniminikusum öldürmeden nasıl yapılır bilmiiiyorum 😕 ilaçlama olmadan nasıl giderler hiç fikrim yok
Esmerella Miniminikusum bion karınca tebeşiri ile tamamen kurtuldum. 2 evimde de çıktı ikisinde de tamamen kesildi bunun sayesinde
Miniminikusum Wolverine eşim evin bereketi onlar sakın zarar verme diyo oda öyle diyince elim kolum baglandı
Esmerella Miniminikusum ay hayır ya ne bereketi sonuçta yaşıyosun o evde yemeklerin içine giriyo bilmem ne
momofemir Hepsiburada dan karınca ilacı diye birşey aldım. Suya karıştırıp kullanılıyor. Sprey kutusuna koydum duvar diplerine sıktım. Hiç ama hiç kalmadı..bi ara banyodan da gümüş böceği çıkıyordu banyoya da sıktım onlardan da eser kalmadı valla
Miniminikusum Esmerella offf oda sürekli öyle diyor. 2-3olırda anlarım yüzlerce binlerce bereketmi kaldı diyorum
YAMAN90 Valla küçük bebeğim var günah ama yapacak birşey yoktu bende raid böcek ve karınca ilacı var kırmızı renk uzun bi şişe geçtiği yerlere şıktım kökünü kazıdı
Miniminikusum YAMAN90 benimde son çare o o olacak galiba şimdi emekliyor yerde her gördüğünü agzına götürüyor karıncalarda çok yakında mideye inebilir
Esmerella Miniminikusum kesinlikle bereketle alakası falan yok o evde bebek var allah korusu biyerine girse nolcak