Busrasener43 Kızlar bebeğim 4 ay 17 günlük hiç bı sebep yokken değişik değişik bağırıyor çığlık atma falan bunu oyun yapıyor farkındayım ama sabahtan akşama kadar yapiyo valla kafam şişti😂 nasıl bıraktırırım bunu neden yapıyor ki böyle
TheBaby Busrasener43 Töbeee bu doğaç süreç. Bunu neden bıraktırmak istiyosun kız🤣 daha neler. Benimki 7,5 aylık yer gök inliyo
Elf55 Busrasener43 benim kızımda aynı şekilde sesli gülmeye başladı ara sıra bağırıyor benim çok hoşuma gidiyor kendi sesini duydukça mutlu oluyor bence
Busrasener43 TheBaby ay bacım çok fena sabahtan akşama kadar devamlı boğazdan yapıyor bide sesi kısılacak diye korkuyorum 😂
Busrasener43 Elf55 benimde çok hoşuma gidiyor gülme krizlerine giriyorum bağzen öyle yapınca ama sürekli yapincada kafa beyin kalmıyor 😂🤦🏼♀️
BukDef 6 ay 18 günlük sabahtan akşama kadar bağırıyor ayy valla benimde başım şişiyor bazen ama yapacak bir şey yok bağırsınlar komşular yeter ki şikayete gelmesin 😂
Busrasener43 BukDef ahahah bizimkiler gelecek az kaldı arada bı yapınca hoşuma gidiyor ama devamlı yapınca kafa beyin kalmıyor 🤦🏼♀️😂