Busraaceper 15 aylık bir bebeğim var. Çok emiyor çok emdiği içinde doğru düzgün birsey yiyemiyor bide geceleri hiç uyumuyor sürekli ağlayarak memeye kalkıyor. 4-5 kere memeyi bıraktırmam lazım nasıl bıraktırabikirim bi yardımcı olun lütfen
Eymensmyra Busraaceper 16 aylık oğlum var sizinle aynı durumdayım sürekli emmek istiyor yorucu olmaya başladı artık bende düşünüyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Gamzeburkan Busraaceper ben sabır tasıyla bıraktırdım. 18 aylıktık.1ay falan oluyor. İkinci gün bile istemedi benim kızımda sabaha kadar meme emerdi. İlk birkaç gün biraz zor oluyor. 1 haftanın sonunda unutmuştu. Artık kesintisiz uyuyor. Yemeside yeni yeni düzeliyor.
YorgunAnneyimvesselam57 SeninAnnenBirMelektiYavrm sirke surduk.diyelim kac gunde birakir bu tarz seylere nasil inandircaz bebegi
minikoalam Bende az evvel konu actim 20 aylik benimkide 8 kilo o kadar yemek yemiyor memeye düşkün kii doktor acil biraktir dedi ama nasil yapicam hic bilemiyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm YorgunAnneyimvesselam57 bi kaç gün ara ara geliyor istiyor. Ama bi süre sonra unutuyor