cocomelon33 BeniSahteSevme şubatta oluyor da yeni yılda zam gelir şubatta indirim olur yine aynıya denk gelir dün bugünden ucuz ,bugün yarından ucuz alınacak bir şey varsa bir saat bile beklemiyorum artık ben😄
Deletedmom0099 BeniSahteSevme wee baby kullanıyorum ben migrosta baya uygun oluyo fiyatı yada getirden kuponla da alabilirsiniz bulundugunuz bölgede varsa stoğu
BeniSahteSevme Bebegi m 16 aylık alıştırma bardağı kullandık bu zamana kadar artık başka almak istiyorum
Ysm2019 BeniSahteSevme direk bardaga alıştır tavsiyem daha iyi pipet falan zor yani boş iş boşuna aldım kullanmadı oğlum gereksiz şeylerden biri
BeniSahteSevme Ysm2019 dışarda falan ama üzeri ıslanır diye aslında istiyorum evde de aynı şekilde bardaktan cok dökülüyor içerken normalde kana kana içiyor çünkü suyu seviyor yeteri kadar içmez diye pipetli düşündüm
ssnnmm Ysm2019 bebeğiniz kaç aylık benimki bardaktan içiyor ama pipet kullanmayı öğrenemeyecek diye pipetlilerden almak istiyorum
Ysm2019 BeniSahteSevme dışarda emzikli gibi pet şişeler varya büyükler içinde olan onlardan alırdınız siz bilirsiniz tabiki en doğrusunu benim oğlum sevmediği için zor geldiği için tavsiye ettim
BeniSahteSevme Ysm2019 bends bilmiyorum pipetli alışır mi bazen veriyorum çekmeyi bilmiyor kararsizim olabilir o şekilde de yani boşa masraf etmek tabi istemem
Ysm2019 ssnnmm oğlum 25 aylık alışamadı boşa almışım pipetli kızımda 6 aylık kızıma bardaktan su içirmeye başladım daha rahat içiyor bardak devam edicem