Haticayaz Gece uyumayan bebegi nasil uyutuyorsunuz uyuyamiyorum surekli gece uyumuyor gunduz uyutmak istemiyom o zamanda huysuzlaniyor 4 sy 8 gunluk 1 2 haftadir boyle
OlgaArslan Haticayaz gündüz çok veya az uyuması önemli değil sabah kaçta uyanıyo o önemli. Sabah en geç 9 da uyanması lazım uyanmıyosa bile uyandırmanız lazım bi şekilde oyalamanız gerek. Sabah kaçta uyanırsa gece de o saate uyumak ister ama akşam uykusuna yatırmadan 1-2 saat zaman geçirmesi şart
Haticayaz Sevnurr 3 e 4 kadar yatyr bide 8 10 arasi yariyor bidaha yatmiyor sabah 6 da yatyr belki yatirmassam duzene girermi diye dusundum ama bilmiyorum
hellomom Atak haftasında olabilir mi ki? Birde hunduz uyutmamak yerine saAt 5 ten sonra uyumasına izin vermeyin. 7-8 gibi gece ıykusun yAtırmayı deneyin. Sıcaklardan susuz kaloyor olabilir. İnce birşeyler giydirip yatırmayı deneyin bir de.
Sevnurr Haticayaz Bence gündüz uykusunu almadığı için uyumuyo olabilir. Gündüz uykuları iyi olmazsa geceleri de rahat uyumuyolar malesed
hellomom Haticayaz klima açıksa oda socaklığı 22 dereceyse susuzluk değildir sorunu. Ama birde bebeğinizi doğduğundan beri kaç derecede uyutuyorsunuz? Benim kızım kışın doğdu aman üşümesin diye ev 26-27 derecelerdeydi. E şimdi de sıcak diye klima açıp 21-22 de bebekle durabilir diye o dereceye getiremiyorum sıcaklığı:/ çünkü baştan çocuğu sıcağa alıştırdık😞sizde de öyle bir durum varsa belki de klimadan üşüyordur🧐
Haticayaz hellomom kısin 26 27 simdi bazen 18 bazen 22 ama şirnaktayiz gorev sebebiyle çok sicak acaba usuyormylu ki ama uzun kollu pijamayla yatrym
Handecelik Haticayaz uyku sinyallerini takip edin gözleri kaşıma esneme gibi. Hemen alın yatağına götürün Karnını doyurarak uyutabilirsiniz ama memede uyuyakalsa bile ağzından memeyi alın Emzik veriyorsanız onu verin
OlgaArslan Haticayaz bence önce saatlerini düzeltmelisiniz biraz zor ama sonrası rahat. Gerekirse 1 saat uyuduktan sonra uyandırın ve bi şekilde akşam 7-8-9 civarları gece uykusuna yatırıp uyuması lazım onu da siz başaracaksınız