Dimitrina_kovaceva Arkadaşlar e bebekten herkese her hafta indirim geliyormuş bebek bezleri için bana gelmiyor SMS ile ilgilendirme açık hiç gelmiyor yani ne yapabilirim gelmesi için baby me bez denemek istiyorum
Dimitrina_kovaceva Dimitrina_kovaceva ay resmen aceleden Türkçeyi katledercesine yazmışım. Kusura bakmayın 😅
minikkuzum22 Önce banada gelmiyor du canım. Bilgilerimi tekrar güncelledim şansıma iki tane geldi. Bende deneme amaçlı aldım 50li.
RainOverMe minikkuzum22 güncellemeyi nasıl yaptınız ihtıyacı olanlara vermek ıcın esıme hesap actım ama e posta onay kodu gelmedı tabı bez kodu da gelmedı
minikkuzum22 Sadece tlf no mu yeniden yazdım. Ve SMS bildirim bölümü tekrar işaretledim kaydet dedim. Yani tekrarlamis oldum.
ZMK Kuzucukannesi16 ben alabilirim özelden yazarmısınız ihtiyaç sahibi aileye yardım ediyorum bez gönderiyorum
ZMK Kuzucukannesi16 normalde banada geliyor kızımın bezi şuan olduğu için ihtiyacı olan aile için alıcam verirseniz
minikkuzum22 Umutalim aaa kullanmadım ama nasıl oldu anlamadım. Diger bebek bezleri indirim kodu: EYE-77MY-P5M5-3PYM bide bu var bunuda kullanmadım. Bi deneyin.
Umutalim minikkuzum22 oda aynı uyarı geldi daha once kullanılmış diyo muhtemelen biri benden once kullandı sağlık olsun çok teşekkür ederim🌼🌼
minikkuzum22 Umutalim rica ederim bi işe yaramadı malesef. Başkası kullandı demekki. Çünkü bunları kullanmadım.
Hvvavc Son gun: 02.01.2022 baby me indirim kodu: SIL-LN85-7X8K-3XG9 Diger bebek bezleri indirim kodu: VER-M1B2-ATDB-DM91 Kulanabilirsiniz