Tinymom başka bir odada emzirip kendi odasında uyutmayı denediniz mi ya da emzik kullanıyor musunuz ? Başka bir odada emzirip ardından uyku tulumu giydirip odasında kitap okuyarak birlikte müzik açarak pış pıışlayarak ya da siz ninni söylerek uyumasına yardımcı olabilirsiniz ben de oğlumu bu şekilde uyutuyorum bazen çok direniyor mesela 2-3 gündür grip o yüzden hep kucağımda uyusun istiyor ama yine de kucağa almıyorum çok fazla ağlamadığı sürece oğlum bir yaşında gündüz 2 defa uyku uyuyor birinci uykusunu sabah uyandıktan 3-4 saat sonra uyutup 1 saat uyuyup uyanıyor 2. Uykusunu da 3-4 saat sonra yine 1 saat uyutarak toplam günde 2 saat bazen maksimum 3 saat olarak gündüz uykusu uyutuyorum akşam en geç 8.30-9 uyutuyorum zor ama tüm hayatımı ona göre düzenledim artık 7de evde oluyoruz muhakkak yani uyku saatine sadık kalıyoruz gece 2 bazen 3 defa uyanıyor aslında çok teke düşürmeliyiz hatta tüm gece kesintisiz uyuyabilceğini söylüyor doktorumuz ama emsin istiyor emmediğinde de uykusu kaçıyor gece kesintisiz uyumasına bende tam çözüm bulamadım ama en azından uykuya geçişi hallettik