123_lutfiye Hanımlar yeni denemek icin sıvı deterjan aldım.memnun olan varmı ? Ve tekrardan yumuşatıci koyuyor musunuz ilk kez denicemde 🤪
Ervakts 123_lutfiye siyahlar için olanını çok memnun kalmadım kokusu da pek güzel değil yumuşatıcı kullanıyorum. Beyazlar için olanı daha iyi kokusu da güzel onda da yumuşatıcı kullanıyorum
Deletedmom0099 123_lutfiye evet yumuşatıcı kullanıyorum. hiç leke falan da bırakmıyor 6 senedir onunla yıkıyorum siyah ve renklileri
Edaacvk 123_lutfiye kırmızı olanı kullanıyorum yıllardır yumuşatıcı koyuyorum ben ama koymayıncada güzel kokuyor
kenankaan 123_lutfiye arada denk geldikçe perwoll alırım, güzeldir. Sıvı deterjan hangi marka olursa olsun illa yumuşatıcı koyarım, bulunduğum şehrin suyu çok sert. Yumuşatıcı olmazsa çamaşırlar kazık gibi oluyor
Cnmyvrmm1 123_lutfiye ben 2 defa aldım üründen . Belki de tedarik ettiğim satıcı ile ilgili sorunlar vardı. Yeterli derecede temizlik olmadı kıyafetlerde . Renk değişimini de yaşadım. Ama genel olarak cevaplara bakınca kullanıcılar memnun gözüküyor 🌸