Scgn24 Kizlar çamaşırlarınızı hangi deterjanla yıkıyorsunuz. Sıvı toz farketmez iyi temizleyen güzel kokan deterjan önerileriniz nelerdir (renkli ve beyazlar için)
Olric11 Scgn24 beyazlar için ariel renkliler için ariel siyahlar için omo sıvı deterjan yumuşatıcı bim bulut lavantalı
Deletedmom0099 Scgn24 beyazlara toz kullanıyorum renkli ve siyahlara yumoşun sıvı deterjanı yumuşatıcı da bingo manolya bahçesi, mükemmel bişey. ilk defa dolaptan aldığım çamaşırlar mis gibi yumuşatıcı koktu bu deterjandan sonra
ezogelinn Scgn24 beyazlar için omo activite ara renkler alo koyu renkler için perwol sıvı tabi hepsinde bir kapak kosla kullaniyorum
sademinannesi Scgn24 beyazlar için ariel renkliler için yumoş sıvı deterjan siyahlar için yumoş sıvı deterjan bunların kokularını beğeniyorum ve güzel temizliyorlar
Turuncukafa15- Scgn24 her ikisi için Omo alırdım ama çok yükseldi fiyatları bu ay persile geçtim de henüz denemedim ☺️
Flower123 Scgn24 beyazlar içinde renkliler işin de omo yumuşatıcı yumoş hangisi dersen de hanımeller ve orkide çoook güzel 🌸