Mybellam_21 Merhaba canım anneler. Kızım 2-3 günden beri huysuzdu ama ateşi yoktu. Bugün farkettim dişi patlamış ve dişinin ucu çıkmış biraz. Bundan sonra ateş olur mu. Ne zaman ateş oluyor
Mybellam_21 Seymacr ya sakin bir çocuk aslımda huzursuz olunca anladım geceleri de uyumamaya başlamıştı çünkü. Hep kontrol ediyorum elimle ateşşi var mı diye. Ateşten korkuyorum nedense
Nesrincente Bizim hıc ates olmadı daha cok şükür 3 dişimiz patladı ama huzursuzluk var. Ilk dısten ta 1 bucuk ay sonra cıktı 2dısımız bıde bızım bebekten bebege degısıyormus 1 haftada 2 3 dıs cıkaranda oluyo
Mybellam_21 Nesrincente bak bunu bilmiyordum. Diğerleri ne zaman çıkar bilmiyorum. Doğduğundan beri hep diş çıkarırsa naparım diye düşünüyordum. Hep ileriyi düşünüyordum ki başladık
Nesrincente Mybellam_21 bebekten bebege degısıyor işte ben ilk dişini hiç anlamadım oyle rast gele gördüm düşün yani hemen korkutma belkı sende anlamayacaksın cok umarım rahat cıkar hepsi
Mesele Bizimde diş huzursuzluğumz var.. Nolacak bilmiyorm ateşi var.. Bi çıkmadı gerçekten sürekli ağlıyor
Mybellam_21 Mesele yaa tez zamanda ağrısızca çıkarsın inşallah. Ateşten korkuyorum sürekli bakıyorum bende