Merhaba anneler. 23 günlük taze anneyim, 2.haftamizdan beri kaka problemimiz var. Normal dogum yaptım once sutum gelmedigi icin mamaya başladık. Su an sutum var ama hem sut, hem mama arti sagma birlikte gidiyoruz o aranma hissi hic noktalanmiyor çünkü. Konu 💩 hastanede iken o siyah kakayi yaptı sorunsuz, eve gectik 4-5-6.gunlerde de kendi yapti sonra ne olduysa durdu. 5 gün sonra doktorumuz lavman yapti, 5 gün daha geçti yine gelmedi bu sefer cocuk cerrahina goturduk anal darlık mi var diye o da çıkmadı şükür. Fitil attık o günde, şimdi yine 4.gundeyiz hala yok. Huzursuz değil gibi gazını kendi çıkarıyor ama derin uykuya dalamiyor cocugum ara ara uyanıp ikinmaya calisiyor gibi görünüyor. İki doktor da fitilin aliskanlik yapmayacağını söyledi ama benzer durumlarda olan cozebilen arkadaslar var midir? Zeytinyağını sordum onda ilk seferde yapar ama sonra besin olarak algılar bünye aynı olur dedi. Masaj yapıyorum karnina da baska ne yapılır lütfen bilen paylasabilirse cok mutlu olacagim 😇 her öğünde yapan bebeler varmış ikili beslenme ile gittigimiz için mi böyle gercekten cozemedim o ikinma çabalarını görünce üzülüyorum allah başka dert vermesin tabi ama kendini unutuyormus insan gercekten, tum cocuklar sağlıklı olsun 💙