Aysenur348f HayriyeBal81 geçen hafta Caner Bey gördü acilden girdik biz ilk kez oraya gittik ama kendisi ilgiliydi. Yardımcı oldu. Fakültenin doktorları da çok iyidir tabi çoğunlukla asistanlar olur
Aysenur-Goktug HayriyeBal81 merhabalar konu ile alakasız olcak ama bizimde tayinimiz muglaya çıktı 2.etap tokilerde bildiğiniz kiralık bir ev var mı 😊
Aysenur348f HayriyeBal81 kendi muayenesi olan doktorlar daha ilgili olabilir ama şu an ücretler ne durumda bilemiyorum.
HayriyeBal81 Bildiğim kadarıyla sahibinden de var ama olan da 3 4ten başlıyor kirası. Allah yardımcımız olsun inşallah zaten dipdibe evler bende 1.etapta oturuyorum
Aysenur-Goktug HayriyeBal81 sahibinde de hep emlakcidan var birde onlara para vermek istemiyoruz giderlermiz çok olcak çünkü.eger çevrenizde çıkacak olan birileri olursa haber verir misiniz 🌺🙏
HayriyeBal81 Tabiiki eğer denk gelirsem mutlaka yazarım 2. Etap olması şart mı peki eski toki olmaz mı
Aysenur-Goktug HayriyeBal81 eski tokilerin içi çok kötüymüş önceliğimiz ikinci TOKİ veya başka yerde aileye göre bir ev varsa oda olur.cok teşekkür ederim yardımınız için♥️😊
HayriyeBal81 Kuzum eşimle konuştum dün elden bulmaları imkansız herkes emlakçıya veriyor dedi. Ama denk gelirsem numarasını atarım sana