Raziyenu44 Kızlar bebeğim 19 aylık hala pütürlü yiyemiyo varmı bu şekilde olupda düzelen çok moralim bozuluyor
Annis-ogul Raziyenu44 blendir veya suzgec kullandiysaniz cok zor olur alismasi ama neredeyse iki yaşına gelmiş alışması lazım. Eline yumuşak şeyler verin kendi yemeye çalışsın. Her zaman karşısında yemek yerken beraber yiyin ve agzinizla cigniyormus gibi yapın alışması icin
Kuzucukumsu Raziyenu44 sakın endişelenmeyin benim kızım 2,5 yaşa blender bebesi idi asla pütürlü yemezdi o düzeldiyse herkes düzelir sağlıklı olsunlar da
mihrosum Blender la puturlu yememenın alakası yok bence. Basından beri kızım blender kullanırım hala da kullanıyorum 25 aylık. Ama ben cıhnemeyı ogrettm kuzum bundan baslamak lazım. Ve ben makarnayla salatalık la ogrettm
Raziyenu44 mihrosum maşallah canım inşallah darısı bize dediğiniz gibi makarnayı eliyle çignemeye çalışıyo ağzına götürünce ama kaşıkla verdiğim şeyleri direk yutuyo
mihrosum Raziyenu44 kasıkkla direk yiyemez canın once baya baya ogrenmesı lazım bosa kaıskla verme yutamaz
tugbahy6 Raziyenu44 mecbur alışacak yiyecek 2 yaşında olmuş koca çocuk vermeyin sıvı şeyler aç kalsın yer
Annis-ogul Raziyenu44 tabiki de alisir cnm ama zaman alır tabiki de.sen sık sık önüne Pütürge yiye ekler koy .bırak oynasin ezsin oyle yesin.ve o yemek yerken sende yanına otur ya ye yada yiyormuş gibi çiğneme hareketleri yap
Busra191 Oğlum 27 aylık son zamanlarda artik yemege başladı . kalabalığa geldik annemlere öyle alıştı asla alışmaz diyordum zamanla oluyormuş
nurus91 Aznurr 3 gün sadece katı gıda teklif ettm hiç püre vermedm 3. Gün snra pilav yemeye başladı aç kaldığı için
meyaski Raziyenu44 Ustte kalsın birçok kişi blenderdan geçirip yedirme gafletine düşüyor maalesef. Ben şunu merak ediyorum kahvaltıda vs ne yediriyorsunuz? Hiç haşlanmış yumurta veya omlet tarzı bir şey yedirmediniz mi ya da menemen gibi şeyler? Ya da akşamları et köfte turu şeyler hiç yaptınız mı?
Raziyenu44 meyaski yumurtayı bulamaç tarzında omlet ve melemeni de sulandıp verdim yoksa ağzına sürmüyo