Anakralice48 Hadi bakalım kızlar uyguladığımız maske,tonik,cilt temizleme yöntemlerini saç bakimlarimizi paylaşalım hepimiz faydalanalim bilgilerden ♥️
egelsenkonuss Anakralice48 gece yatmadan yağ bazlı temizleyici ile temizle, dış fırçalama, tırnak kes, ayda bı bakıma git 😄 kendisi ince ince uğraşanları tebrik ediyorum
Arzu042 Anakralice48 bepantholün yüz temizleme jelini ve kremini kullanıyorum cildi çok güzel yapıyor
Balkizlarim Anakralice48 türk kahvesi telvesi kullanıyorum, iran taşı kullanıyorum aleovera sürüyorum Yüzüm için bunlar 🙈 vücut için kremim var ☺️💕
Aminenn_annesii Anakralice48 zamanında 2 metre saçı olan ben doğumdan sonra çok dökülüyor piskolojisi ile alıp küt kestim 4 aydır gram uzamadı ve deli gibi dökülüyor ne yapmalıyım
S-oy Anakralice48 Zor olmuyor mu ya benimde doğum öncesine kadar saçlarım hep uzundu ama doğumdan sonra dökülme başlayınca kestirdim hatta oğlum sürekli çekiyor yoluyor diye de topluyorum uzun açık kullanamıyorum 😂
Berna0612 Aminenn_annesii benimkide aşırı dökülüyor sıkıldım artık her yerde saç kılı görmekten süpürge elimde geziyom 😞 güzel Bi yöntem varsa banada söyleyin yaaa 🙆♀️
Anakralice48 Aminenn_annesii benim hiç dokulmem olmadı hamilelikte daha çok uzadı ve çoğaldı doğumdan sonra da aynı aldığın şampuan bitince gene aynısını kullanma badem yağını sürekli kullan duştan cik mesela uçlara eline iki damlacık al saçı yaglandirmadan sür yılan yağıyla maske olarak saçında en az 2 saat durdurup duş alabilirsin bunların çok faydası var eczaneden vitaminler alıp maske yapabilirsin mayonez de kullanabilirsin bunların hepsi ise yarar canım
Zeyneppp25 Aminenn_annesii benimde aşırı dökülüyor 4 ay oldu doğum yapalı hasteneye gidicem vitaminimizi bebeklerimize verdiğimiz içinmiş bu dökülme
29052021 Arzu042 benim ellerimde çok kuru, çatlayıp kanıyor ve görüntü olarakta çok kötü gerçekten. Bepantol kullanmayı düşünüyorum işe yarar mı sizce?
Emine6148 Dişlerimi fırçaladığım ve yıkandığım an kendimi çok bakımlı hissediyorum 😂 52. Günden selamlar
Aminenn_annesii Anakralice48 valla saçıma surmedigim bı b*k kaldı çok afedersin aklına gelecek herşeyi sürdüm daha farklı şeyler bakıyorum burada bekliyim belki biri kullanmadığım bir ürün tazar
Ecre123 Anakralice48 mayonez mı canım onun nasıl kullanacak badem yağı saç uclarınamı sürüyorsun duştan önce doğrumu anladım