Pamukprenss Kızlar acil bi şekilde yorumlarınızı bekliyorum. Telegramda bir kişiyi eklerken numarayı bulup ekliyoruz değil mi. Eşimin telefonunda kayıtlı değil ama telegramda kadın gördüm o nasıl oluyır
NinovaLemi Pamukprenss isimle aratarak ya da yakındaki kullanıcıların birbirlerini bulup eklemesi de mümkün
Pamukprenss Mervexxx şöyle . Kendi telefonunda ekli değil numara. Ama telegramda çıktı. Bide baş harfi ile kaydetmiş. Yani tekegramda kayıtlı oluyor demi
Mervexxx Pamukprenss kaydedip rehberden mi sildi acaba? Orda öyle mi kaldı ki bilemedim İnan. Ama orda sana yakın olan kişileri aratıp sohbet edebiliyorsun onu biliyorum. Arkadaşımın kocası yaptı bunu bi ara bizde indirdik inceledik öyle oluyor gerçekten
Pamukprenss Mervexxx baktım da telefon numarası yazmıyor sadece gmail var kızda. Hiç konuşmamişlar ama neden kaydetmiş ki .
Mervexxx Pamukprenss Haaa şimdi anladım rehbere kayıtlı değil telegramdan eklemiş. Canım kafanı karıştırmak istemem ama mesaj siliniyor ordan da sildi mi konuşmaları acaba
pogacayanakli_aylamm Pamukprenss rehhberinde kayitli olan numarayi silmis ama o numara telegramda kayitli kalmis. Bi kac defa bend3de ayni sey oldu.