esrapoyrazege Merhaba anneler benim ilk bebeğim ve uyku tulumu nasıl seçilir hangi marka nasıl olacağı hakkında bir bilgim yok yardımcı okur musunuz neye göre ve nasıl seçim yapabileceğimi ☺️☺️Birde bu 1 tog vs diyorlar onların anlamı nedir?
Ebru-isil esrapoyrazege yattığı odanın derecesine göre tog değerleri var canım 1.5 tog 2.5 tog falan gibi bizim evimiz genelde soğuk olmaz ben 1.5 kullandım e bebeğin kendi markasıydı hello baby sanırım. Sonradan doğalgaz bağlandı şuan kullanmıyorum. Battaniye ile yatıyor ama çok üzerini açan bebekse onu giydirip başka bişi örtmüyorsun
Brsnysr esrapoyrazege evinizin daha doğrusu yaticagi odanın ısısına göre alınıyor mesela bizim ki 21-22 derece klimayla ebebekten 1.5 tog olanı aldım zaten üzerinde yazıyor kaç dereceye kdr vs
damlaozsoy esrapoyrazege merhaba ben hello babynin aldım e bebekten ve yedekte lcw den aldım ince pijamasının üstüne giydirip yatırıyorum eli ayağı sıcacık oluyor üst açma derdi yok, 5,5 aylık bebeğime 6-9 aylık aldım biraz büyük ama içinde rahat ediyor
Medusafer esrapoyrazege odanin derecesine göre karar veriyorsunuz bizim odamız gece 20 21 derece oluyor woolnat tek katlı kolsuz uyku tulumu kullanıyorum ben sadece ince bir pijama giydiriyorum hiç usumuyor ve terlemiyor çok rahat
esrapoyrazege Brsnysr benim odam biraz soğuk oluyor ama 20 22 derece arası bakıcam bende ona göre o zaman çok sağolun 🥰🥰
damlaozsoy esrapoyrazege kesinlikle tulum bence, üstünü açtı mı boğulma riski var mı vs derdi yok çok dönüyor benim bebeğim mesela içim rahat oluyor
esrapoyrazege damlaozsoy benimki de çok dönüyor uyku saatlerimizde bile ben rahat uyuyamıyorum sürekli kontrol ettiğim için
Medusafer esrapoyrazege benim aldığım markanın tog değeri yok tek katlı ve çift katlı olarak var ben tek katlı olanı tercih ettim fiyat olarak diğerlerine göre yüksek ama ben çok memnunum