Suheylaemir Kizlar bebekleriniz gece kac defa uyaniyor benim kizim daha 10 gunluk 2yada3 saatte bir uyaniyor bazen de ben uyanririyirum bide sutunu iciyor iyice sonra agliyor agzi mememdeyken 2yudumda1 agliyor bu normal mi??
Qwerty1 Suheylaemir 2 saati fazla geçirmemeye çalış gazı vardır doktor önerisiyle bi gaz damlası al canım
1omer_annesi Suheylaemir benimki 2 ay 6 günlük 12 de yatıyor 3 te kalkıyor 3 te emiyor alt değiştirme sonra 5 6 gibi kalkıyor sonra parti parti
Berna0612 2 yudumda bir ağlıyorsa muhtemelen gazı vardır gazını çıkarmaya çalışın 2 yada 3 saate bir uyanması da ideal sarılık yoksa bu şekilde devam edin güle güle büyütün inşallah 😊 bu arada benim bebişte 2 buçuk aylık oda öyle uyanıyor
Suheylaemir Berna0612 tesekkur ederim allah bagislasin sizinde sarilik varmi bilmiyorum bakiyirum ama pek bisey yokmus gibi corona oldugum icin doktora gidemiyirum simdilik karantinadayim ama uyandiriyorum 2saate bir zorlada olsa emzirmeye calisiyorum dedigim gibi agliyor hep
Redpepper Daha çok küçük emmek istemesi normal,2 saati geçirmeyin zaten şuan, gazı olabilir memede ağlıyorsa
Berna0612 Suheylaemir yüzüne hafif parmağını bastır çek sarımtıraksa halen sarılığı vardır bide gözlerinden belli olur beyaz değilse sarımsıysa .. Bİz iki buçuk aylık olduk şimdi bizimki de 20 günde geçti sizede çok çok geçmiş olsun inşallah toparlarsınız en kısa zamanda..