Saremmask Gaziantep’te yaşıyorum liv hastanesinde doğum yaptım doğum sırasında ki çoçuk doktorunu çok beğendim 5gün kontrolune gittim ordada bir kaç şey dışında anlatımını ilgilenmesini gece çok beğendim ama bebeğimde dil bağı varmış ben de tek doktorla kalmak istemedim çok eskilerde bir doktor varmış kayınvalidem çok eskiden beri gittiği şans eseri birinin çocuğunun hastalığını bulduğu böyle bir kaç kere başka doktorların bulamadığı çözümleri bulmuş velhasılı kelam bu doktor öyle özel kılınığı olan biri değil devlet hastanesinden. Karataşta bir mediantep tıp merkezinde çoçuk doktoru Ali çil bulunduğu yer güzel değil bu kadar övülmese gitmezdim Normalde ama geçem hafta gittim 20günlük lohusayım şuan size doktor neyi var diye soruyor sonra muayne ediyor siZin söylemediğiniz şeyleri soruyor muayne ediyor kendisi kulağını ağzını karnını kafa ölçümünü boy kilosu göbek kordonuna ne zaman düştüğünü ayak parmaklarına kadar daha saymadığım bir çok şeyi muanne etti pişik olmuş ben bile farkında değilim mesela hergün temizle kurut zeytin yağ sür Sonra bir krem verdi böyle yap şöyle gazını çıkar falan dedi bunlar size basit gelebilir niye anlatıyorum çünkü liv hastanesindeki doktor bu şekilde ilgilenmedi bilemedi kilosu normal olduğu halde bebeğimi kilo kontrolune getir dikkat et dedi yani hastaneden çıkmım ablamı aradım sen o kadar sanko ncr ve medikale gidiyorsun çoçuklar için beğenmiyorsun artık bundan başka bir yere götürmeyeceksin dedim ben doktor arayışındaydım özel kıniği olan bir doktora gidecektim en iyi doktoru araştırıyordum şuan tek gideceğim doktor ali çil manieviyatıda yüksek bir doktor tavsiye edirim anteoteki herkese☺️