BezduuuUMmmmmmmm Midem bulanıyor başım dönüyor çok kötüyüm gögüslerim şiş ve kızarık yanıyo bunlar normal mı kızlar ya
Yasemin38 BezduuuUMmmmmmmm canım dondurucuya büyük kalıp sabun koy bir süre durduktan sonra göğüslerinde gezdir hem sütün çekilemsine yardımcı olur hemde ağrını hafifletir
Maryhoney BezduuuUMmmmmmmm beyaz lahana yapraklarını bütün şekilde dondurucuya at donunca göğsünü kaplicak şekilde kapat koy soğuk soğuk çok rahatlatiyo bende öyle olmuştum ara ara çok az sağ bı anda iki günde kesilmez sütun önemli olan çocuğu sütten kesmek sütün yavaş yavaş kesilir yoksa
Gryffindor BezduuuUMmmmmmmm Mastit belirtilerine benzettim ama akıyorsa da elle falan destekleyin düğüm olmasın
Mucizebebek03 BezduuuUMmmmmmmm doktorum sağma demişti kendi kendine çekiliyor zaten banyoya göğsüne sıcak su tut bol bol dalan sabunla ovala masaj yap banyoda yumuşuyor cnm benimde öyleydi 2 gün ateşledim ben ama bol bol yıkan masaj yap duzelir
BezduuuUMmmmmmmm Mucizebebek03 kendi kendine akıyor diye sağım yapmadm cnm soğuk kompres de uyguluyorum ama midemin felan kötü olması bunndan mı anlam veremedm
Mucizebebek03 BezduuuUMmmmmmmm ondandır cnm bende yaşamıştım bu dediklerini birkaç güne düzelir inşallah