larensmom Kizlar Allah aşkına şu sac dökülmesi için kesin işe yarar bi şey var mı ya duşta ayrı kuruturken ayrı avuç avuç dökülüyor hele duzlestirirken falan heryer sac bıktım artık 4 ay oldu dogum yapalı son 2 aydır asiri dökülüyor kel kalicam böyle.
Bilgenin_annesi31 larensmom 10.aya gırıcek bebegım top top dokukuyor. Bende ne zamann bıtecek dıye beklıyırum
musmustlu larensmom emzirdiğimiz için hormonel bir şey. Bunun önüne geçemeyiz. Sadece dökülenlerin yerine yenisi çıksın diye yağ falan kullanabiliriz.
Kumsalceylan28 larensmom bende oyle 4 ay olacak fogum yapali hele banyoda tararken svallahi avuc ici kadar dokuluyor cikiyorum kurutuyorum dokuluyor toplarkem fokuluyor her turlu yani. Normal degil bu ya. Caresini bilen eden soylesin
DamlaDorukhan larensmom Hindistan cevizi yağı ve badem yağı sürebilirsin saçlarına. Ben sürüyorum o dökülen yerlerde baya saç çıkmaya başladı fakat dökülmeyi önlemedi.
DamlaDorukhan larensmom Duştan bi yarım saat önce sürüp bekletiyorum. Ben sadece diplerine değil bütün saçlarıma sürüyorum biraz canlı görünüyor kuzum.
musmustlu larensmom hormonlarının eski haline dönmesi için zaman gerekli. Hergün 100 tel normal derler. Doğumdan ve emzirmeden önce de böyle çok dökülüyorsa bi doktora gitmeni öneririm. Ama ilaç kullanman için değil vitamin eksikliğine baktırman için. Çok sık şampuan değiştirme. Ben bioplas kullanmaya başladığımdan beri ciddi derecede dökülme azaldı.